zondag 5 november 2017

Uitslag masterwedstrijd 5 november in Veldhoven

Het was vroeg zondag 5 november voor de masters van SWNZ, heel erg vroeg. In Veldhoven zijn de wedstrijden altijd op zondagochtend, en deze masterwedstrijd begon al om 9.15 uur.
De eerste afstand voor SWNZ was de 25 vrij. Pauline van Dam won bij de dames 20+. Ildiko van der Ploeg werd zevende bij de dames 25+ en weer een categorie ouders was er een tweede plaats voor Sandra Schellekens. Rob van de Ven verbeterde zijn persoonlijk record met 0.65 seconde en werd achtste bij de heren 45+. Op de 25 rug verbeterde hij zijn PR met bijna twee tellen en werd hij vierde. 
Vervolgens stond de 200 vrij op het programma, met drie dames van SWNZ. Pauline won bij de 20+. Rianne Slabbers bleef mooi binnen de gewenste 2.25 en dat leverde haar de winst op bij de 30+. Sandra zwom boven haar streeftijd, maar werd daarmee wel nog, weliswaar op grote afstand, tweede bij de 30+. Op de 25 school was er een derde plaats voor Rob.
Op de 100 wissel kwamen Ildiko en Sandra in actie. Ildiko verbeterde haar inschrijftijd met ruim drie tellen en werd vijfde bij de 25+. Sandra bleef boven haar inschrijftijd en werd tweede bij de 30+.
Daarna zwommen Pauline en Sandra de 100 vlinder. Pauline werd derde in haar eerste officiƫle 100 vlinder in acht jaar tijd! Sandra won in haar leeftijdscategorie.
Tot slot zwommen de andere drie SWNZ-ers de 50 vrij. Ildiko werd zesde, Rianne in een zeer sterke tijd eerste en Rob zevende met een PR van een kwart tel.

De laatste masterwedstrijd van 2017 is op zaterdag 2 december in Eindhoven. Inschrijven kan hier