maandag 23 januari 2017

Uitslag Swimkick-Minioren 22 januari in Boxtel

Verslag door Jan:
Zondag 22 januari 2017 swimkick-minioren wedstrijd in Boxtel.

We gingen met 3 jongens en 8 meisjes naar ons eigen Dommelbad om de swimkick-minioren wedstrijd te zwemmen die georganiseerd werd door de Dommelbaarzen.
In programma 3 zwommen onze Swimkickers de 50 meter schoolslag. Alle zwemmers, Faye Goosens, Maissam Bezbiz, Maartje Hoksbergen, Kathly van der Staak, Frederique van den Oetelaar, en Daan Ewald (geboren in 2008) en Ila van Os (geboren in 2009) zwommen een persoonlijk record. Daan en Frederique behaalden beiden een bronzen medaille.
In programma 5 zwommen de jongens 2005 de 200 meter schoolslag. Dhio van der Staak en Luuk Bult zwommen beiden een persoonlijk record.
Daarna was het de beurt aan Isa Verhagen zij mocht de 400 BC zwemmen en ook zij zwom een dik persoonlijk record.
In programma 8 kwamen onze 3 meiden van 2007 in actie. Tasnim Bezbiz won zilver, Lisa Maas won brons en Juul Schellekens werd vierde, allen in een persoonlijk record.
Bij de tweede afstand weer heel veel persoonlijk records en ook prijzen voor onze SWNZ zwemmers.
Op de 50 vrije slag zilver voor Maissam en brons voor Daan. Op de 50 vlinder zilver voor Lisa en brons voor Tasnim. Op de 100 rugslag brons voor Ila van Os. Ook de in tweede ronde zwom bijna iedereen een persoonlijk record.


Allemaal van harte proficiat, prima gedaan.

Uitslag