zondag 4 november 2018

Uitslag Masterwedstrijd 4 november in Roermond

Zondagmiddag 4 november hebben Sandra Schellekens en Rob van de Ven deelgenomen aan de vijfde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel voor masters.
De eerste afstand van beide zwemmers was de 25 rug, waarbij ze naast elkaar in actie mochten komen. Rob won dit Schijndelse onderonsje nipt, met een PR van 0.6 seconde. Hij eindigde daarmee als vierde bij de 45+. Sandra zwom een halve tel onder haar inschrijftijd en werd tweede bij de 30+. Direct daarna zwom Sandra de 200 vrij. Ze zwom wederom een halve tel sneller dan haar inschrijftijd, maar was ontevreden over haar eindtijd. Ze won wel bij de 30+. Vervolgens kwam Rob in actie op de 100 wissel. De eerste 2,5 baan gingen uitstekend, maar halverwege de schoolslag kwam er een man met een hele grote hamer en was het op. Hij bleef een tel boven zijn PR van vier weken geleden en werd vierde.
Vervolgens zwommen beiden de 25 school. Rob zwom maar liefst een volle seconde sneller dan zijn persoonlijke record uit april dit jaar. Sandra zwom een fractie boven haar inschrijftijd. Beiden eindigden als tweede. Tot slot kwam Sandra nog in actie op de 50 vrij. Hoewel de race beter aanvoelde dan vorige week, was de klok onverbiddelijk: 0.07 seconde langzamer dan een week eerder in Tilburg. Die tijd betekende wederom een tweede plaats.

Uitslag