maandag 26 september 2016

Uitslag masterwedstrijd 25 september in Breda

Zondag 25 september hebben drie masters meegedaan aan de vierde Zuidelijke Cirkel wedstrijd, dit keer gezwommen in Breda.

Als eerste stond voor hen alledrie de 100 vrij op het programma. Ildiko van der Ploeg zwom drie seconden onder haar inschrijftijd en eindigde als derde bij de 25+. Sandra Schellekens werd eveneens derde, maar dan bij de 30+. Bij de heren 30+ eindigde Frank Hovenier als eerste.
Op de 25 vrij werden Sandra en Frank wederom respectievelijk derde en eerste. Op de 100 wissel werd Ildiko tweede, terwijl Sandra de snelste was op de 25 vlinder. Frank werd op zijn derde en laatste afstand, de 50 vrij, tweede. Ildiko en Sandra zwommen ook nog de 100 school. Niet geheel uit vrije wil, maar omdat die afstand nou eenmaal onderdeel is van het wisselslagklassement (alle 100 meters). Voor beiden was het een zware race, waarbij Ildiko derde en Sandra vijfde werd. Begin december is de laatste wedstrijd in het Zuidelijke Cirkel klassement en dan wordt ook bekend of deze Schijndelse zwemmers bij één of twee klassementen in de prijzen zijn gevallen.

Uitslag