zondag 11 juni 2017

Uitslag Brabantse Minioren Finales 10 en 11 juni in Oss

De beste minioren van Brabant zijn 10 en 11 juni present in Oss om te bepalen wie zich de besten van onze provincie mogen noemen. SWNZ is aanwezig met drie meiden, alledrie geboren in 2007 en dus zwemmend in de categorie minioren 4.
Op dag 1 kwam Tasnim Bezbiz als eerste in actie. Op de 100 rug bleef ze iets boven haar beste tijd en behaalde ze de zestiende plaats. Op de 50 vlinder kreeg Tasnim gezelschap van Lisa Maas. Tasnim verbeterde haar persoonlijke record met twee seconden en Lisa met één. Ze werden daarmee keurig twaalfde en vijftiende.

Op dag 2 kwam Juul Schellekens samen met Lisa in actie op de 100 school. Beide meiden zwommen twee PR's in één race! Juul verbeterde haar PR op de 50 school met 0.9 seconde en haar PR na 100 meter met 1,9 seconde. Ze eindigde daarmee als tiende, van heel Brabant! Lisa deed het ook fantastisch, met een verbetering van haar toptijd op de 50 school met driekwart seconde. Na vier banen was ze 3,5 seconde sneller dan haar oude PR. Het leverde haar een mooie veertiende plaats op. Tasnim mocht de 200 wissel zwemmen. Ze verbeterde haar PR met 4,5 seconde en dat betekende een prima dertiende plaats.'

Super goed gezwommen meiden, met 7 PR's in 6 races!

Livetiming