Pagina's

zondag 12 juni 2016

Uitslag Minioren Finales 11 en 12 juni in Roosendaal

Aan de hand van de klassementen van de 5 Miniorenwedstrijden dit seizoen worden de snelste 18 zwemmers uitgenodigd om te starten bij de officieuze Brabantse Kampioenschappen voor minioren, de Minioren Finales.

Verslag dag 1 door Nagema Bezbiz (mama van Tasnim):
Wat een knappe prestatie van deze drie kanjers. Na een seizoen zwemmen mochten ze de Brabantse miniorenfinale zwemmen. Daar staan was al een topprestatie. Ondanks het feit dat Isa's bril af is gegaan, heeft ze super goed gezwommen en eindigde zij met 100m vrije slag op de 16de plaats.
Daarna mocht Luuk zwemmen en hij zwom een pr en eindigde op de twaalfde plaats. Ook Luuk zwom 100m vrije slag.
Tasnim mocht 2x zwemmen. Ze had pijn (na een val bij turnen) en was niet lekker, maar toch kreeg ze het voor elkaar om beide keren haar wedstrijd uit te zwemmen. Voor mij was dat een topprestatie. Ze mocht zich ook ziek melden, maar dat wilde ze echt niet. Met de 100m vrije slag eindigde ze als 11de en met de 100m schoolslag eindigde ze als 15de.

Verslag dag 2:
Tasnim opende de dag met de 50 vlinder. Ze verbeterde haar persoonlijke record met drie tellen en behaalde een mooie zevende plaats. Op de 100 wissel bleef ze iets boven haar beste tijd en eindigde ze als tiende.
Luuk kwam in actie op de 200 meter wisselslag. Hij was als twaalfde ingeschreven en wist drie plaatsen te stijgen dankzij een verbeterde van zijn PR met bijna tien tellen!
Isa zwom op deze tweede dag de 100 school. Net als op de 100 vrij een dag eerder eindigde ze op de zestiende plaats.