zondag 4 februari 2018

Uitslag competitie 3, zondag 4 februari in Uden

Zondag 4 februari werd de derde van vier competitiewedstrijden gezwommen. Dit keer kwamen de ruim vijftig zwemmers van SWNZ in actie in Uden tegen het organiserende Zeester-Meerval en ZV Wijchen. De verhoudingen in de ploeg waren ietwat scheef: 9 jongens/heren tegenover 43 meisjes/dames. Diezelfde verhouding was er ook bij de coaches: Jan, samen met Sandra, Anja, Najima en Bianca.Meisjes junioren 1 en later
De jongste meiden zwommen de 100 school. Juul Schellekens werd daarbij tweede en Lisa Maas derde. Lisa verbeterde haar PR met 2,5 seconde. Tasnim Bezbiz werd vierde en was eveneens 2,5 seconde sneller dan ooit. De tussentijden na 50 meter van Tasnim was een PR van 0.1 seconde. Lotte Welvaarts zwom haar eerste wedstrijd en eindigde als vijfde. Zoë Hoogerdijk, die eveneens haar eerste wedstrijd zwom, werd helaas gediskwalificeerd. Op de 50 rug was er een tweede plek voor Tasnim met een PR van ruim een halve tel. Zoë werd heel knap vierde, Lisa met een PR van driekwart seconde vijfde, Juul achtste en Lotte negende.

Meisjes junioren 3 en later
SWNZ was zeer goed vertegenwoordigd met maar liefst dertien meiden uit 2004 en 2005. Britt Bakers won de 100 rug, terwijl Iris van der Aa derde werd. Beiden verbeterden zich met 0.1 seconde. Naomi Janssen werd zesde met twee PR's in één race. Anouk Hacken verbeterde zich met maar liefst drie tellen op de 50 rug en bijna vijf op de 100 meter. Ze werd direct gevolgd door Oliwia Krawczyk die zich eveneens verbeterde. Nena van der Steen werd elfde, Puck Bakker met PR's op de 50 (drie tellen) en 100 rug (acht tellen) veertiende. Isabella Juárez Galeana eindigde op plaats zestien met een klein PR en bleef Kes Keij daarmee net voor. Kes zwom 0.8 seconde sneller dan ooit op de 50 meter en maar liefst tien tellen sneller op de 100 rug. Maud van Lankveld werd negentiende en zwom eveneens twee PR's: 2,5 en 3,5 seconde. Aukje Rutten werd twintigste en Nienke van de Burgt eindigde één plaats lager. Helmie van de Laar tenslotte eindigde als 23e. Op de 100 school werd Britt tweede, maar verbeterde wel haar beste tijd met 0.3 seconde. Anouk werd knap vijfde met een verbetering van 2,5 seconde. De plaatsen acht tot en met achttien gingen bijna allemaal naar SWNZ: alleen de dertiende plaats was voor een andere zwemster. Iris werd achtste, Oliwia negende met een PR van zes seconde, Naomi tiende, Kes elfde met een PR van 2.5 seconde en Nena twaalfde met PR's op zowel de 50 (0.6) en 100 meter (bijna 5 seconden). Nienke eindigde op plaats veertien met een PR van vijf seconden, Maud werd vijftiende met een verbetering van bijna drie seconden, Aukje zestiende met een PR van anderhalve seconde, Puck zeventiende met een PR van twee tellen en Isabella eindigde als achttiende. Helmie eindigde op plaats 21 en zette voor het eerst een tijd op deze afstand.
Voor deze leeftijdscategorie stond ook de 4 x 50 vrij op het programma. Team 1 bestond uit Britt, Nena, Naomi en Iris. Zij eindigden als tweede. Nena was 0.2 seconde sneller dan haar PR en Naomi zelfs anderhalve seconde. Team twee bestond uit Anouk, Isabella, Oliwia en Puck en ook zij gingen als een speer! Ze eindigden als vierde en waren maar liefst vijf seconden sneller dan hun inschrijftijd! Anouk was ruim een seconde sneller dan ooit, Oliwia 1.7 seconde en Puck zelfs 3.2 seconde. Omdat SWNZ zoveel meisjes junioren heeft, kon er ook een derde team ingeschreven worden. Kes opende met een PR van 1.8 seconde, en gaf vervolgens over aan Zoë, die het ook uitstekend deed in haar eerste estafette. Maud was 0.3 seconde sneller dan haar beste tijd en gaf vervolgens over aan Aukje. Die kwartet was 0.6 seconde sneller dan de inschrijftijd en werd zesde. Ze wisten het eerste (!) team van ZV Wijchen nog voor te blijven.

Jongens junioren 2 en later
Luuk Bult werd knap derde op de 100 school, met een verbetering van twee tellen. Hij bleef Raf Meemelink, die zijn eerste wedstrijd voor SWNZ zwom net voor. Raf verbeterde zijn PR's op de 50 en 100 school met 0.6 en bijna achttien seconden. Op de 100 rug werd Luuk vijfde met een tijd die net boven zijn beste tijd lag. Raf werd helaas gediskwalificeerd wegens een fout bij een van de keerpunten.

Meisjes jeugd 2 en later

De vier meisjes jeugd zwommen de 100 vrij en 200 wissel. Op het koningsnummer ging de winst naar Lisa. Daarachter ging het andere trio echter als een speer. Claartje Rijken werd vijfde en dook eindelijk onder de 1.10 met een verbetering van bijna anderhalve tel. Lotte van de Laak werd negende en was een seconde sneller dan ooit. De klapper kwam echter op naam van Marit Vermeulen (tiende), die maar liefst 4.7 seconde sneller dan ooit was! De glimlach die dat opleverde was de rest van de middag op het gezicht van Marit te vinden! Op de 200 wissel werd Lisa tweede en pakte Claartje Rijken met een PR van acht tellen de derde plaats. Lotte werd vijfde met een PR van zestien seconden en Marit zwom 0.1 seconde sneller dan ooit. Dat leverde haar een achtste plaats op.

Jongens junioren 4 en later
Jelle Rutten zwom ondanks fysiek ongemak naar de tweede plaats op de 200 wissel. Opvallend was ook de verbetering van Stephan Neuféglise (zevende): maar liefst veertig seconden! Zijn tijd op de 50 vlinder was al 4,5 seconde sneller dan ooit. Op de 100 vrij werden dezelfde klasseringen behaald. Stephan verbeterde zijn PR's op de 50 en 100 meter met drie en dertien seconden.

Dames senioren 2 en later

Zes meiden zwommen de 200 wissel en 100 vlinder. Isa Schellekens won beide afstanden. Op de wisselslag verbeterde ze haar beste tijd met een seconde en dat betekende een startbewijs voor de Regionale Zomer Kampioenschappen. Op de vlinderslag had ze dat startbewijs al op zak en verbeterde ze zich met 0.8 seconde. Mirelle de Kort werd respectievelijk derde en tweede. Op de vlinderslag was ze een halve tel sneller dan ooit. Ook zij plaatste zich al eerder voor de RZK op deze afstand. Op de 200 wissel werd Zoï van der Staak met een verbetering van 8,5 seconde negende, Inge van Boxtel tiende, Jessie van de Laak elfde en Kim de Laat twaalfde. De zware 100 vlinder resulteerde in een PR van zes tellen en de achtste plaats voor Zoï. Inge werd negende en Jessie met een PR van drie tellen tiende. Kim verbaasde zichzelf met een PR van bijna twee seconden, wat haar de twaalfde plaats opleverde.

Jongens jeugd 2 en later
Jesse Hoksbergen en Peter de Roij kwamen in actie bij de jeugd. Op de 100 vlinder waren er geen tijdsverbeteringen en werden de jongens vierde en zesde. Diezelfde klasseringen waren er ook op de 200 wissel.

Dames senioren

De stemming bij de senioren (en dan met name bij Guus) zat er goed in. Foto via Annemijn
Er werd gestart met de 4 x 200 vrij dames. Met veilige overnames zwommen Pauline van Dam, Rianne Slabbers, Lisa Verheij en Isa Schellekens naar de tweede plaats. Rianne en Isa waren sneller dan hun PR's. In totaal kwamen er veertien senioren-dames in actie tijdens deze wedstrijd. Zij kwamen allen twee of drie maal individueel aan de start. Op de 50 vlinder werd Pauline vierde, Emma zevende, Daphne negende, Elke tiende, Sandra twaalfde, Annemijn vijftiende, Demi achttiende, Lara negentiende en Jet twintigste. Er werden geen persoonlijke records gezwommen, maar Emma, Elke en Jet waren sneller dan hun inschrijftijd. Zeven dames waren actief op de 200 rug. Robin Hilgerdenaar zwom bijna een seconde sneller dan haar bijna zeven jaar oude persoonlijke record en dat leverde een derde plaats op, net voor Rianne, die een PR van bijna drie tellen liet noteren. Haar oude tijd was bijna vijf jaar oud. Alma Janssen werd zesde en Selina Janssen (geen familie van elkaar) werd zevende met een PR van bijna twee seconden. Demi werd achtste met een verbetering van 2,5 seconde. Emma eindigde als tiende en bleef slechts een tel boven haar beste tijd uit 2011. Jeugdzwemster Esmee Bakers kwam ook bij de dames in actie en werd dertiende. Op de 100 vrij doken er 25 dames het water in, waarvan vijftien van SWNZ. Pauline werd tweede en Rianne derde. Rianne verbeterde haar beste tijd met een seconde en leverde een mooie strijd met Selina, die naast haar eveneens een PR van een seconde zwom. Selina eindigde als vijfde. Robin werd achtste en zwom drie seconden onder haar inschrijftijd. Emma zwom driekwart tel onder haar inschrijftijd en werd negende. Hanneke van der Steen moest wegens autopech onderweg zonder inzwemmen het water in, maar zwom desondanks rond haar inschrijftijd. Ze werd elfde. Alma eindigde op plaats dertien, Demi op plaats vijftien en Daphne op plaats negentien. Annemijn en Sandra zwommen naast elkaar naar de plaatsen 20 en 21, terwijl Esmee, Lara, Elke en Jet de plaatsen 22 tot en met 25 bezetten. Tot slot kwamen er vijf dames in actie op de 200 school. Hanneke zwom naar de tweede plaats en bleef slechts anderhalve seconde boven haar toptijd. Robin was vijftien tellen sneller dan haar inschrijftijd en zes seconden sneller dan haar PR en werd vierde. Lara eindigde op plaats zeven, Elke op plaats elf en Daphne op plaats dertien.

Heren senioren
Om allerlei redenen was de seniorenploeg uitgedund van acht naar slechts drie zwemmers. Gelukkig deden de overgebleven zwemmers het fantastisch met meerdere tijdsverbeteringen. Op de 200 school waren er persoonlijke records voor zowel Guy Huijsmans (vierde met een PR van anderhalve seconde) als Jeroen van Dinther (zesde met een PR van 2,5 seconde). Guy won de 100 vrij, en Jeroen verbeterde zijn PR met bijna een seconde. Guus Verhoeven was ook sneller dan zijn inschrijftijd. Jeroen en Guus werden achtste en zevende. Guus (zesde) en Jeroen (zevende) hielden ook de eer hoog op de 50 vlinder. Tot slot zwommen Guy (tweede plaats) en Guus (vijfde plaats) de 200 rug. Guus zwom daarbij drie seconden onder zijn inschrijftijd.

SWNZ (SG)
Competitie Deel 3 Landelijke C

Uden  04-02-2018

Uitslag overzichtKorte baan (25m)
Achternaam, Voornaam

Iris van der Aa
Gbjr

04 :
Afstand/zwemslag

50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
Pl.


3

8
Tijd

37.12
1:18.35
46.60
1:36.65
Rondeoude PR.

34.70
1:18.45
44.34
1:36.36
Versch.

87%
100%
91%
99%PR.
Britt Bakers04 :50 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
Est.

1

2
31.46
36.59
1:15.51
41.32
1:26.16
30.64
34.90
1:15.63
38.85
1:26.46
95%
91%
100%
88%
101%


PR.

PR.
Esmee Bakers02 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag

22


13
36.75
1:16.69
41.91
1:28.33
3:05.19
32.17
1:12.57
37.94
1:21.11
2:59.13
77%
90%
82%
84%
94%
Puck Bakker05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

14

17
47.99
1:37.77
54.90
1:54.37
51.05
1:46.02
51.36
1:56.39
113%
118%
88%
104%
PR.
PR.

PR.
Jet van den Bersselaar92 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag

25
20
42.05
1:30.52
47.13
36.12
1:18.99
41.70
74%
76%
78%
Tasnim Bezbiz07 :50 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
2

4
42.67
52.66
1:53.06
43.33
52.75
1:55.55
103%
100%
104%
PR.
PR.
PR.
Inge van Boxtel01 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


9
10
44.82
41.55
1:38.15
3:09.69
40.53
40.53
1:33.89
3:05.76
82%
95%
92%
96%
Luuk Bult05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

5

3
45.24
1:33.85
47.83
1:43.11
43.83
1:33.64
46.25
1:45.39
94%
100%
94%
104%PR.
Nienke van de Burgt05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

21

14
55.43
1:55.05
50.19
1:49.14
51.46
1:54.85
49.31
1:54.15
86%
100%
97%
109%PR.
Pauline van Dam93 :50 vrije slag
50 vrije slag
100 vrije slag
100 vrije slag
200 vrije slag
50 vlinderslag2
Est.
4
32.67
30.91
1:08.31
1:03.50
2:21.43
33.97
28.16
28.16
1:00.10
1:00.10
2:05.52
33.14
74%
83%
77%
90%
79%
95%
Jeroen van Dinther97 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag
50 vlinderslag

8


6
7
30.79
1:04.38
39.49
1:25.55
3:01.36
33.66
28.57
1:05.26
38.19
1:23.88
3:03.73
32.62
86%
103%
94%
96%
103%
94%

PR.


PR.
Annemijn van Grinsven88 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag

20
15
35.90
1:14.90
38.33
33.01
1:12.37
36.13
85%
93%
89%
Anouk Hacken04 :50 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
Est.

8

5
34.03
44.93
1:30.67
44.97
1:34.92
35.11
48.02
1:35.59
43.63
1:37.38
106%
114%
111%
94%
105%
PR.
PR.
PR.

PR.
Robin Hilgerdenaar96 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag

8


3


4
32.55
1:07.55
38.20
1:19.32
2:42.37
42.61
1:30.35
3:09.74
30.29
1:05.66
33.72
1:13.72
2:43.13
39.90
1:26.92
3:16.80
87%
94%
78%
86%
101%
88%
93%
108%
PR.


PR.
Jesse Hoksbergen01 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


4
4
34.65
31.13
1:09.43
2:35.06
29.55
29.55
1:06.71
2:29.73
73%
90%
92%
93%
Zoë Hoogerdijk06 :50 rugslag445.00--.--PR.
Guy Huijsmans99 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag

1


2


4
27.17
57.12
34.60
1:13.22
2:33.40
38.91
1:23.44
2:53.80
25.85
56.52
30.44
1:08.73
2:32.13
38.77
1:23.50
2:55.42
91%
98%
77%
88%
98%
99%
100%
102%


PR.
PR.
Alma Janssen94 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag

13


6
33.90
1:10.33
40.58
1:23.12
2:51.88
30.71
1:07.38
35.89
1:17.70
2:47.02
82%
92%
78%
87%
94%
Naomi Janssen04 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

6

10
40.02
1:23.18
47.95
1:39.91
40.69
1:23.90
46.75
1:38.89
103%
102%
95%
98%
PR.
PR.
Selina Janssen99 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag

5


7
31.64
1:06.03
40.06
1:23.72
2:52.33
30.30
1:07.06
35.88
1:19.63
2:54.11
92%
103%
80%
90%
102%

PR.


PR.
Isabella Juárez Galeana05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

16

18
47.60
1:40.30
54.67
1:56.33
43.57
1:40.58
51.50
1:50.59
84%
101%
89%
90%

PR.
Kes Keij05 :50 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
Est.

17

11
37.16
48.32
1:40.34
49.68
1:40.84
38.94
49.17
1:50.28
46.61
1:43.38
110%
104%
121%
88%
105%
PR.
PR.
PR.

PR.
Mirelle de Kort00 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


2
3
34.13
34.42
1:13.86
2:41.41
31.94
31.94
1:14.32
2:40.82
88%
86%
101%
99%


PR.
Oliwia Krawczyk05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

9

9
43.57
1:30.73
47.88
1:39.05
42.23
1:30.96
47.17
1:45.19
94%
101%
97%
113%

PR.

PR.
Jessie van de Laak01 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


10
11
44.37
43.66
1:39.62
3:14.26
40.04
40.04
1:42.67
3:08.57
81%
84%
106%
94%


PR.
Lotte van de Laak03 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

9

5
34.80
1:12.28
39.40
2:59.34
32.52
1:13.14
37.51
3:15.11
87%
102%
91%
118%

PR.

PR.
Helmie van de Laar05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

23

21
59.74
2:04.94
56.90
2:02.86
54.39
2:00.92
56.69
--.--
83%
94%
99%PR.
Kim de Laat01 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


12
12
46.98
44.71
1:40.28
3:18.62
42.42
42.42
1:42.02
3:10.60
82%
90%
104%
92%


PR.
Maud van Lankveld05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

19

15
49.48
1:45.25
51.20
1:50.57
51.14
1:48.86
51.03
1:53.18
107%
107%
99%
105%
PR.
PR.

PR.
Lisa Maas07 :50 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
5

3
46.51
52.55
1:52.26
47.26
51.97
1:54.71
103%
98%
104%
PR.

PR.
Raf Meemelink05 :50 schoolslag
100 schoolslag

4
51.85
1:51.93
52.49
2:09.58
102%
134%
PR.
PR.
Stephan Neuféglise02 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

7

7
36.20
1:17.39
46.42
3:19.07
39.32
1:30.36
50.99
4:01.52
118%
136%
121%
147%
PR.
PR.
PR.
PR.
Demi van Os96 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag
50 vlinderslag

15


8
18
35.43
1:12.60
40.85
1:24.03
2:53.29
40.01
32.66
1:11.70
37.79
1:20.78
2:55.78
38.62
85%
98%
86%
92%
103%
93%
PR.
Daphne Portegijs95 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag
50 vlinderslag

19


13
9
34.80
1:14.00
49.72
1:47.31
3:46.23
36.61
31.75
1:12.95
44.99
1:38.15
3:35.95
36.57
83%
97%
82%
84%
91%
100%
Claartje Rijken02 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

5

3
33.30
1:08.79
36.85
2:53.11
31.88
1:10.11
36.43
3:01.87
92%
104%
98%
110%

PR.

PR.
Peter de Roij00 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


6
6
35.29
31.77
1:11.40
2:43.74
30.19
30.19
1:09.25
2:33.13
73%
90%
94%
87%
Aukje Rutten05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

20

16
53.28
1:48.93
52.66
1:52.88
47.84
1:47.00
51.04
1:54.37
81%
96%
94%
103%PR.
Jelle Rutten03 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

2

2
31.69
1:07.04
36.31
2:51.47
29.47
1:04.45
34.65
2:46.88
86%
92%
91%
95%
Elke Schellekens93 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag
50 vlinderslag

24


11
10
36.78
1:17.43
48.16
1:44.28
3:37.26
37.07
32.21
1:11.18
43.01
1:32.82
3:19.76
35.42
77%
85%
80%
79%
85%
91%
Isa Schellekens00 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


1
1
33.20
33.20
1:11.95
2:34.73
31.52
31.52
1:12.79
2:35.70
90%
90%
102%
101%


PR.
PR.
Juul Schellekens07 :50 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
8

2
48.80
47.82
1:43.39
48.70
47.59
1:43.04
100%
99%
99%
Sandra Schellekens85 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag

21
12
35.76
1:15.31
37.94
30.13
1:05.95
33.66
71%
77%
79%
Rianne Slabbers86 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag

3


4
31.16
1:05.51
38.83
1:20.52
2:43.94
30.34
1:06.54
36.73
1:15.39
2:46.52
95%
103%
89%
88%
103%

PR.


PR.
Zoï van der Staak01 :50 vlinderslag
50 vlinderslag
100 vlinderslag
200 wisselslag


8
9
41.76
40.73
1:37.91
3:05.09
39.62
39.62
1:44.15
3:13.65
90%
95%
113%
109%


PR.
PR.
Hanneke van der Steen93 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag

11


2
33.29
1:09.70
42.63
1:28.79
3:04.68
30.21
1:07.58
38.04
1:24.86
3:03.23
82%
94%
80%
91%
98%
Nena van der Steen05 :50 rugslag
100 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag

11

12
44.28
1:32.72
48.85
1:42.88
43.10
1:32.59
49.45
1:47.57
95%
100%
102%
109%


PR.
PR.
Lara van de Ven96 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 schoolslag
100 schoolslag
200 schoolslag
50 vlinderslag

23


7
19
36.61
1:16.79
46.37
1:37.75
3:22.78
41.50
34.53
1:13.94
44.22
1:33.74
3:18.57
38.30
89%
93%
91%
92%
96%
85%
Lisa Verheij02 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

1

2
32.20
1:06.81
36.85
2:48.11
29.60
1:05.00
33.79
2:43.54
85%
95%
84%
95%
Emma Verhoeven93 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag
50 vlinderslag

9


10
7
33.58
1:09.26
41.05
1:26.59
2:57.70
35.26
30.42
1:05.46
36.36
1:19.20
2:56.59
32.40
82%
89%
78%
84%
99%
84%
Guus Verhoeven91 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 rugslag
100 rugslag
200 rugslag
50 vlinderslag

7


5
6
30.71
1:04.00
38.54
1:20.12
2:45.33
32.41
28.50
1:02.13
35.44
1:15.96
2:41.62
32.13
86%
94%
85%
90%
96%
98%
Marit Vermeulen03 :50 vrije slag
100 vrije slag
50 vlinderslag
200 wisselslag

10

8
34.83
1:12.67
41.30
3:02.16
34.61
1:17.32
40.86
3:02.26
99%
113%
98%
100%

PR.

PR.
Lotte Welvaarts06 :50 rugslag
50 schoolslag
100 schoolslag
9

5
53.11
56.17
1:59.55
--.--
--.--
--.--
PR.
PR.
PR.


4 x 50 vrije slag Dames:Kes Keij
Zoë Hoogerdijk
05
06
Maud van Lankveld
Aukje Rutten
05
05
62:42.38

4 x 50 vrije slag Dames

:

Anouk Hacken
Isabella Juárez Galeana

04
05

Oliwia Krawczyk
Puck Bakker

05
05

4

2:24.40

4 x 50 vrije slag Dames

:

Britt Bakers
Nena van der Steen

04
05

Naomi Janssen
Iris van der Aa

04
04

2

2:10.43

4 x 200 vrije slag Dames

:

Pauline van Dam
Rianne Slabbers

93
86

Lisa Verheij
Isa Schellekens

02
00

2

9:28.30

Totaal 228 persoonlijke uitslag, Gemiddelde prestatie: 94,5%
0 nieuw(e) record(s), 67 nieuw(e) persoonlijke record(s)
Grootste verbetering: Stephan Neuféglise, 200 wisselslag  3:19.07