zaterdag 15 juli 2017

Open water 2017

Nu het zwembad-seizoen erop zit, is het tijd om in het open water te zwemmen! Hieronder meer informatie over het open water seizoen 2017.

Website
Op de blog vind je bovenin het menu de link naar de speciale open water pagina: http://zwemmenswnz.blogspot.nl/p/open-water.html. Hier vind je de programma's, de links naar de inschrijfpagina's en een overzicht van de inschrijven en de reeds gereserveerde badmutsen.

Wedstrijden
In 2017 zijn er 6 wedstrijden voor de Brabant-Beker (Programma's wedstrijden Brabantbeker). Om in aanmerking te komen voor het eindklassement moet in totaal aan 4 wedstrijden deelgenomen moet worden. De prijzen worden uitgereikt na afloop van de wedstrijd in Oss. Inschrijven voor de wedstrijden kan via de link op de website. Let goed op de uiterste inschrijfdatum! Kosten zijn voor eigen rekening en dienen voor de wedstrijd aan Sandra te zijn betaald.
Zwem je minstens 4 wedstrijden, dan kan je een vaste badmuts reserveren. Geef dit uiterlijk zondag 23 juli aan Sandra door, zodat ze kan kijken of we nog badmutsen in voorraad hebben, of moeten bijbestellen. De reeds gereserveerde badmutsen vind je op de blog.

Trainingen
Er wordt iedere dinsdagavond vanaf 18.30 uur gezwommen in de Oosterplas in 's-Hertogenbosch. Hiervoor hebben we een aparte Whatsapp-groep. Wil je hieraan toegevoegd worden, laat het Sandra dan weten.